Intensieve meerdaagses

In de zomervakantie en september bieden we heel wat intensieve meerdaagses aan. In Sint-Amandsberg en ook in Belzele kan je je zowel als beginner of gevorderde 3,4 of 5 dagen onderdompelen in de klei. We werken in groepen van 11 personen waardoor de begeleiding intensief en persoonlijk is.  Ben je een absolute beginner en twijfel je of zo’n meerdaagse wel voor jou is? Stop dan vlug met twijfelen. Een meerdaagse is een ideaal begin om een vliegende start te nemen als pottenbakker!  Op de website vind je een overzicht van de verschillende meerdaagses en de mogelijkheid om je in te schrijven. 

Duo-dagen en Initiaties

Ben je nog op zoek naar het ideale cadeau voor een lente-, groei-, of communiefeest? Of heb je gewoon zin om eens samen met je zoon, dochter, metekind,… de eerste stappen in het pottenbakken te wagen? Dan is een duo-dag ideaal!Als volwassene kom je samen met een kind (9+) een namiddag draaien. De kinderen zijn niet te stoppen en overtreffen binnen de kortste keren de volwassene. 
Inschrijven
Kom je graag eens alleen, of met een vriend, vriendin, collega, … kennismaken met de draaischijf? Elke maand organiseren we op een vrijdagavond een gezellige initiatie. Wil je het al zo lang eens proberen? Dan is dit je moment! 
Inschrijven